Nyhedsbrev august 2022

Et nyt skoleår er i gang, og med det tager vi også fat på næste kapitel af indsatsen ”Videre med professionelle læringsfællesskaber”. I foråret blev der samlet op på det tidligere arbejde, valgt temapakke, arbejdet med det lokale design på egen skole og nu skal der for alvor arbejdes videre.

Dette første nyhedsbrev består af en podcast, hvor der fra forskellige vinkler gives perspektiver på form, baggrund, indhold og de kommende aktiviteter for ledere, ressourcepersoner og medarbejdere.

I podcasten vil I fra Vejle Kommune møde Chef for Skole og Læring Ulla Riisbjerg Thomsen, ressourcepersoner og ledere fra Novaskolen og Bredsten-Gadbjerg Skole samt pædagogisk leder fra Mølholm Skole.

De to studieværter og konsulenter fra UCL Ulla Oleander Vangsted og Annemette Ravn Elkjær vil zoome ind på de nye vigtige dele i indsatsen samt uddybe og samle op på de mange input.

Lyt til denne podcast og bliv meget klogere på, hvad målet er med indsatsen, hvad en temapakke er, hvilket teamlæringsmodul I kan se frem til at arbejde med i efteråret, hvordan I kan arbejde i jeres team og hvem der kan understøtte og hjælpe, hvis der er behov for det.